maandag 4 januari 2016

Soms zit het even tegen...maar daar leer je weer van!



Na 6 dagen veel pijn in mijn knieën en het verbijten van de pijn en vooral doorgaan hihi toch maar even langs de huisarts.
Conclusie: de binnenste banden verrekt vooral van mijn rechtse knie, zo zie je maar hoe netjes je het ook opbouwt het hardlopen mijn lijf is toch een apart geval ......
Gelukkig is het geen gewricht ofzo want dat zou veel erger zijn toch ,nu moet het met rust ,paracetamol en fysio over gaan maar voor mij dus even geen hardlopen ,echt wel balen want we waren net zo goed bezig .
Maar het komt wel goed hoor ,geduld hebben is het sleutelwoord en geduld is nou niet mijn sterkste kant whaha.

Verder is het vanaf vandaag weer back to normal ,kids weer terug naar school, het zal stil zijn maar het was ook wel weer tijd !
Het ritme van werken komt zo ook weer terug.
En deze maand veel afspraken met specialisten op het programma maar daar vertel ik over als dat zover is ,nu is het wachten op mijn dermatoloog wanneer ik daar terecht kan zodat ze naar mijn nieuwe vlekken kan kijken whoohoo volgens mij een reactie op prednison!
Te gek weer een reactie......heb nu ook maar even een SOS armband besteld zodat ik altijd mijn medische gegevens bij heb ,lijkt me best verstandig  tis niet de mooiste maar pas als ik bij de allergoloog ben geweest bestel ik een andere waarin het graveert word ,dan is alles uitgevlooid en kan echt alles erop!
Tja blijf vrouw he ,als ik dan met iets moet lopen dan graag wat moois....buiten dat het levensreddend is !



Dit is dus zo'n armband , hier gaat een papiertje in met de gegevens.
 
 
Als het goed is krijg ik hem morgen binnen ,ik ben benieuwd!
 
Zo lang genoeg gezeten weer want knie moet wel iets in beweging blijven natuurlijk anders roest hij vast ! Fijne dag allemaal!
 


3 opmerkingen:

  1. Essureproblemennederland4 januari 2016 om 11:55

    Jeetje meis, gelukkig valt het dan nog enigszins mee met je knieën. Hopen dat het andere een allergische reactie is

    BeantwoordenVerwijderen